Cum cumpar

Selectarea produselor dorite
... In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Comanda. In cazul in care sunteti client nou, aveti posibilitatea sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca toate datele introduse sunt corecte, apasati butonul Trimite comanda.

GATA ! Comanda Dvs. a fost trimisa catre noi si in cel mai scurt timp veti fi contactat(a) telefonic pentru confirmarea datelor din comanda.

Despre Produse

Comenziile de 1 luna si 3 luni minoxidil nu vor putea veni in cutia originala deoarece 1 cutie nedesfacuta si sigilata contine 6 flacoane , iar noi pentru comenziile de 1 si 3 luni suntem nevoiti sa desfacem cutia originala.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.