Politica de retur

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar beneficiarilor persoane fizice, beneficiarii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatotului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Costurile de transport a retururilor sunt achitate intotdeauna de catre client conform OUG 34/2014.

Conditiile pentru returnarea unui produs:

1. Produsul trebuie returnat in ambalajul original .

2. Produsul nu trebuie sa prezinte urme de folosire. Produsul trebuie probat pe o suprafata curata. Va rugam sa nu solicitati schimbarea unui produs daca prezinta urme de folosire pentru ca nu vom accepta schimbul/returul!

3. Cutia produsului trebuie impachetata intr-o folie/punga/hartie astfel incat sa nu fie deteriorata pe timpul transportului. Impachetarea coletului se va face de catre dvs si nu de catre curier.

4. In cazul in care nu veti impacheta produsul corespunzator sau veti da cu scotch direct pe cutia acestuia se va retine o taxa de 3 lei (tva inclus) pentru inlocuirea cutiei.

5. In cazul in care primim un produs care prezinta urme de folosire majore nu vom returna banii. Vom trimite produsul inapoi catre dvs si veti achita atat taxa de ridicare a coletului cat si cea de livrare.

6. In cazul in care solicitati un schimb de produse si va razganditi sau coletul este refuzat se vor achita taxele de transport

Pasii de urmat pentru returnarea unui produs sunt:

1. Trimiteti un email la adresa contact@minoxidil-authentic.ro pentru a anunta returul. Acest email trebuie sa contina : - nume - adresa si un numar de contact - produsul/produsele pe care doriti sa le returnati - un cont bancar in care se vor restitui banii (24 caractere) Veti primi un raspuns din partea noastra in termen de 3 zile lucratoare.

2. Dupa ce primiti raspuns la email-ul trimis ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie sau ambalat intr-o folie/coala protectoare astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu fie deteriorat pe timpul transportului.

3.  La expeditor treceti datele dvs : nume, adresa si numar de telefon iar la destinatar datele noastre.

Va rugam sa nu treceti nicio suma ramburs. Orice coletul cu ramburs va fi refuzat. Va rugam sa nu expediati coletul fara sa inregistrati returul pe email! Cheltuielile de retur se vor scadea din suma (pretul produsului, fara taxele de curier) ce urmeaza sa se depuna in contul clientului. Coletele nu se returneaza prin Posta Romana. Orice colet trimis prin Posta Romana nu va fi ridicat. Returnarea banilor se face doar intr-un cont bancar furnizat in cererea de retur! Banii nu se pot trimite prin curier sau prin Posta Romana. Returul este suportat de client si se va scadea din suma returnata! OUG 34/2014 privind protectia consumatotilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Art. 8 ''In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile Art.7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de care consumator." De obicei returnarea banilor se face in maxim 10 zile lucratoare.

 

Va multumim!

 

Echipa minoxidil-authentic.ro