Program de afiliere

Ai un blog, un cont de socializare (facebook...etc) sau un forum si vrei sa castigi bani promovand magazinul tau favorit, Minoxidil-Autentic.ro ? Fiecare vanzare realizata de tine pentru magazinul Minoxidil-Autentic.ro, prin intermediul programului nostru de afiliere, va fi recompensat cu un comision.

Pentru fiecare comanda sau vanzare din magazinul Minoxidil-Autentic.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit(a) cu un comision de 8 procente din valoarea comenzii. Te asiguram ca vom veni in intampinarea ta cu cele mai interesante campanii si promotii, special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori si iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare precum si o oferta cu preturi competitive.

Aceste detalii reprezinta mixul perfect pentru o promovare de succes si cat mai multe comisioane. Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face de doua ori pe luna (15 si 30 ale lunii), prin mandat postal, in contul bancar sau Paypal indicat de tine. In plus, vor fi oferite bonusuri de performanta pentru cei mai buni afiliati si vor fi organizate concursuri cu premii. Inscrie-te chiar acum in programul de afiliere si mareste-ti veniturile lunare intr-un mod cat se poate de simplu.

Noi iti stam mereu la dispozitie cu ajutor si sfaturi !